Před čím vás ochrání betonový plot
Posted on: 18. 6. 2022, by :

Betonový plot v Pardubicích Montazmpc.cz či v jiných městech nebo obcích si vás získá některými vlastnostmi, s nimiž nemůžete počítat u jiných typů oplocení. Například s velmi dlouhou životností a zároveň s minimálními nároky na údržbu. Kam se hodí betonový plot a před čím vás ochrání?

Před zvědavými sousedy – nepříjemní sousedé dovedou natolik člověka otrávit, že to může být i důvodem ke stěhování. Naštěstí existují betonové ploty, které lze zdvihnout až do výšky dvou a půl metru, a tím pádem zamezit přímému kontaktu mezi vámi. Leda, že by váš soused záměrně kontakt vyhledával k nějakému konfliktu, ale to by musel v první řadě lézt den co den na vysoký žebřík a sledovat vás z horní hrany oplocení, což je málo pravděpodobné už jen proto, kdo by takovou námahu každý den snášel.

betonový plot

Před míčem z fotbalového hřiště – máte-li ve vašem sousedství nějaké sportoviště, které vás ruší, s betonovým plotem bude všemu konec. Mohou to být např. tenisové kurty, fotbalové plácky, venkovní posilovny, hřiště na volejbal, pozemní hokej, nohejbal a házenou atp. Stejně rušivě působí i příliš rušné chodníky a ulice a místa, kde se lidé více srocují, např. na náměstích, v blízkosti frekventovaných křižovatek, v sousedství hospody s venkovním posezením atd.

zídka s pnoucími rostlinami

Před automobilovými zplodinami ze silnice a rušným parkovištěm – betonový plot dokáže zmírnit vliv prachu a zplodin z aut, které se šíří do okolí přímou cestou při zemi. Nač zbytečně vdechovat tyto jedy, když to není nutné a dá se tomu zabránit docela efektivně. Zvažte tedy namísto dřevěného plaňkového oplocení nebo pletiva raději plot z betonu.

Před výhledem na továrnu, sklady a skládku – máte za domem skládku odpadů či sběrný dvůr? Anebo pozorujete ze své okrasné zahrady skladové či výrobní prostory nějaké továrny, což vám kazí estetický dojem? S betonovým plotem vytvoříte neproniknutelnou bariéru a můžete si uvnitř vaší parcely užívat jen to, co vás zajímá.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup